Kompetencer

Vi tilbyder alle services inden for VVS og blikkenslagerarbejde.

Vi har både private kunder såvel som erhverv.

Sammen med entreprenører og byggeselskaber, samarbejder vi om at løse opgaver inden for modernisering, til- og ombygning, nybygning samt renovering med kvalitet i fokus.

Kundetilfredshed

Vi tilbyder kvalificeret blikkenslager- og VVS-services til kunder i hele Danmark.

Vi har afdeling i Randers, som befinder sig på Toldbodgade 24, tv.

Vores mange servicebiler kører hver dag primært i det øst- og midtjyske område, ligesom vi samarbejder med vores søsterfirma Auning Blikkenslagerforretning og vores Aarhus søsterfirma Aarhus VVS

Med os som samarbejdspartner får du i tilgift vores mere end 30 års erfaring fra den traditionelle VVS- og blikkenslagerbranche.

Vi har langvarige relationer til flere af vores kunder, hvor vi har oparbejdet en trofast og tilfreds kundekreds.

Én servicepartner

Vores opgaver, som vi udfører inden for VVS- og blikkenslagerfaget er udarbejdet med professionel stolthed og i høj kvalitet.

Uanset om din forespørgsel handler om energi, VVS- eller blikkenslagerarbejde, så har vi faglærte til at tage sig af opgaven.

Vores fagområde indeholder blikkenslagerarbejde, diverse VVS- og energiopgaver, og hos os finder du alle kompetencer samlet.

Vi er et topmoderne firma, selvom vores håndværk historisk går langt tilbage.

Vi er autoriseret VVSinstallatør og energimontør, ligesom vi har medarbejdere med FJVcertifikat til fjernvarme og kategori II-certifikat til køle- og klimaanlæg.

Kvalitet og ærlig rådgivning

Vi bestræber os på grundlæggende værdier som kvalitetshåndværk og ærlig rådgivning.

Vores kompetencer er brede, og vi rådgiver altid, så du får den bedste løsning. Vi står inde for høj kvalitet til den rigtige pris.

Vi benytter os derfor kun af kvalitetsprodukter, og er bl.a. VOLAcertificerede.

Vi betjener både erhverv og private, både de store og mindre opgaver.

Vi sørger altid for en forventningsafstemning med dig, og giver gerne et uforpligtende tilbud med ordentlig vejledning ud fra en faglig vurdering og en grundig gennemgang af netop dit behov.

Ansvarlig samarbejdspartner

Vi står ved vores aftaler, hvor vi stræber efter at vise ansvarlighed i alle forhold og er anerkendt som en troværdig samarbejdspartner.

Vi er således en af de store aktører i samarbejde med veletablerede østjyske entreprenører, hvor vi er en ofte foretrukket og betroet samarbejdspartner i byggebranchen.

Vi er en værdsat og betroet partner uanset, om du er en privat kunde, der skal have skiftet et enkelt toilet eller et armatur, eller om du er storentreprenør, der skal have installeret større anlæg eller have lavet badeværelser i en hel ejendom.

Vi har udført kvalitetshåndværk på særligt bevaringsværdige eller ligefrem fredede bygninger, bl.a. tårnene på Godsbanen og restaureringen af den smukke Illum-bygning på Store Torv.

LÆS MERE OM VORES MEDARBEJDERE VED TELEFONERNE HER.

jyskblikogvvs