Badeværelser - Totalentreprise

Jysk Blik og VVS udfører opgaver inden for varme, vand og sanitet.

Vi tilbyder rådgivning inden for modernisering, ombygning, nybygning og tilbygning.

PROJEKTLEDELSE

Vi kan være projektleder på dit byggeprojekt og designe udkast til badeværelser.

Er du i gang med et større renoveringsprojekt, holder vi også styr på dine forskellige håndværkere.

Vi tager ofte badeværelser i totalentreprise, hvor med vores erfaring, har styr på selv de mindste detaljer.

Vores leverandører har kvalitetsprodukter indenfor blandingsbatterier, armaturer, sanitet, og vi er certificeret til det eksklusive VOLA.

Renovering af dit badeværelse

Skal du have renoveret dit badeværelse eller blot dele af det?

Vi er den rette samarbejdspartner for dig, uanset om du skal have skiftet en håndvask, armaturet, badekarret eller toilettet.

Mangler du inspiration til at renovere dit gamle badeværelse?

Vi har altid inspiration og gode inputs til en optimal udnyttelse af eksisterende rammer. Vi kommer også gerne med inputs til, hvordan du kan komme ud over rammerne, hvis du ønsker det.

VI LYTTER TIL DINE BEHOV

Vi lytter altid til dine ønsker og behov, uanset hvilken opgave du skal have udført. Vi kan hjælpe dig effektivt, hurtigt og til aftalt tid, både hvis du skal have udført opgaver på dit badeværelse, i køkkenet eller andre rum med vand- eller varmeinstallationer.

Udskiftning af sanitet

Det er vigtigt, at du vedligeholder dine VVS-installationer og udskiftning af pakninger, da det kan påvirke din vand-økonomi.

Har du et vandhane, der drypper eller et toilet som løber, kan dette koste dig mange penge, især hvis du ikke får skiftet pakningen. Sanitet, som er gået itu, skal udskiftes.

Du kan få moderne og tidssvarende modeller, som også sparer på vandforbruget. Vi tilbyder et godt tilbud på moderne sanitet.

FORBRUGERGARANTI

Hos os får du forbrugergaranti samt hurtig professionel installation. Vores mange servicevogne befinder sig altid i nærheden af dig. Så får du et akut problem, kan vi altid rykke hurtigt ud.

Både hvis du har vand, der løber, når det ikke skal eller omvendt. Det en del af vores service, at vi tager det gamle sanitet med, når vi er færdige.

Vand- og rørinstallationer med rådgivning

Jysk Blik og VVS udfører alle former for vand- og rørinstallationer. Vores arbejder tager mest udgangspunkt i press-rør, da det både er tidsbesparende og holdbart.

Det er vigtigt, at dine vandinstallationer udføres af en autoriseret VVS-mand. Hvis uautoriserede personer har stået for installationen, dækker forsikringen ikke eventuelle skader.

Det kan koste dig dyrt på varme- eller vandregningen, hvis installationen enten er defekt eller sat forkert op. Vi gennemgår grundigt dine vandinstallationer, hvor vi undersøger muligheden for at spare penge ved at omlægge til et andet varmesystem.

RÅDGIVNING

Vi tilbyder rådgivning om udskiftning til moderne og energibesparende sanitet, hvor vi kan udskifte til nye installationer.

Eksempelvis hvis der er et almindeligt tryk på vandet i din håndvask, men ikke så meget tryk på vandet i din bruser, skyldes det formentlig, at bruseren skal skiftes ud pga. kalk.

Hvis vandtrykket på badeværelset i overetagen heller ikke er det bedste, kan det skyldes, at rørene er for gamle og underdimensionerede til den moderne families behov.

Lad os tjekke dine vandrør

Sprængte vandrør kan hurtigt blive glemt, da de ikke altid ses. Derfor kan dette blive en fare for, at det kommer til at koste dit budget mange penge.

Selv et mindre læk kan være bekosteligt. Prøv at slukke for alt vandet og undersøg, om din vandmåler flytter sig.

Er dette tilfældet, har du muligvis et læk under dit badeværelses- eller klinkegulv?

Du skal være opmærksom på, at rør til radiatorer og/eller varmt brugsvand  ofte er isoleret med blot 30 mm isolering eller mindre.

Dette kan medføre varmetab, og derfor skal du overveje at få efterisoleret dine rør.

TJEK AF RØR OG VENTILER

Vi tilbyder gerne at tjekke dine rør og ventiler samt eventuelle snavssamlere, hvor vi kan give anbefalinger til efterisolering og korrekte indstillinger af ventiler. Ønsker du, at undgå synlige rør, fræser vi og støber også rør i vægge og gulve.

Kontakt os for yderligere, vi rådgiver, forventningsafstemmer og leverer altid til tiden.