Boligopvarmning

Det kan være problematisk for hyggen i hjemmet, hvis du ikke kan varme din bolig ordentligt op.

Kulden i hjemmet kan skyldes, at radiatorerne er forkert dimensionerede, eller ventilerne til radiatorer eller gulvvarmen er indstillet forkert.

Det kan også være, at dine installationer til varme simpelthen bare er forældede?

UNDGÅ UDNØDVENDIGE REGNINGER

Det er træls at have kolde fødder, og det kan koste dig dyrt i unødige vand- og varmeregninger, hvis du ikke kender årsagen til det.

Vi tilbyder rådgivning om de bedste løsninger til at opvarme dit hjem. Vi har stor viden inden for varmekilder, og forskellige typer installationer til opvarmning.

Ønsker du at skifte dine el-radiatorer eller have komfortabel gulvvarme? Er du i tvivl, om dine radiatorer ikke er korrekt dimensioneret til din varmekilde?

SPAR PENGE MED ET SERVICETJEK

Du kan spare penge ved at få et servicetjek på din gulvvarme eller dine radiatorer. Er du på udkig efter nye løsninger til opvarmning af din bolig, så brug os gerne som rådgiver og sparringspartner.

Varmeinstallationer og energikilder

Jysk Blik og VVS har vi ekspertisen til at rådgive dig om, hvilken energikilde, der er optimal for netop din bolig.

Vi udarbejder en vurdering af boligens isoleringsgrad, boligens alder, nuværende installationer, muligheder for alternative energikilder mv.

ÆRLIG RÅDGIVNING

Vi har kendskab til alle moderne løsninger inden for opvarmning bl.a. fjernvarme, oliefyr, grønne energikilder fx jordvarme og pillefyr.

Ud fra vores mange års erfaring, giver vi en ærlig rådgivning, uanset hvilke ønsker du har til din boligopvarmning.

Gulvvarme til din bolig

Det er skønt at have varme til gulvklinkerne på badeværelset.

Denne slags opvarmningsform er vidst noget, som vi alle kender til, når det kommer til komforten, som både er optisk og praktisk.

I private boliger er dette varmesystem blevet særdeles populært. Gulvvarme skaber en god jævn varme, stor komfort og et behageligt indeklima i boligen.

VÆLG GRØNNE VARMEKILDER

Den lave driftstemperatur betyder desuden, at du kan vælge grønne energikilder til opvarmning. Den skjulte gulvvarme er det med til at gøre det nemmere for indretningen af hjemmet.

På baggrund af hvor velisoleret din bolig, er der adskillige hensyn dertil.

Vi tilbyder rådgivning i form af den bedste løsning, uanset omhandler nybyggeri, ombygning eller renovering af din bolig.

Vi rådgiver, forhandler og monterer din radiator

For nogle, er radiatorer blevet mindre populært, efter der er kommet gulvvarme. Når det så er sagt, fylder den nutidige og moderne radiatorer mindre i rummet og kan også varme mange m2 op.

Den fungerer både som smart og effektiv opvarmningsform. Vi er gode til at placere rørene hensigtsmæssigt, hvor før i tiden har radiatorerne været strategisk placeret under eller ved vinduer, hvor der kunne forekomme træk.

For at modvirke træk, er dette helt bevidst. Derudover giver radiatorer en god og velfordelt varme i huset, men også i kroppen.

Bor du i en herskabsvilla, kan du med fordel vælge en moderne type radiator med høj ydelse i klassisk design, ligesom den helt stramme moderne arkitektur kan matches af nye radiatorer lige præcis i dit yndlingslook.

VI STÅR KLAR MED RÅDGIVNING

Vi ved, hvad der passer bedst til dit hjem, hvor vi forhandler og monterer de fleste radiatortyper. Vi står altid klar med rådgivning. Fx kan du miste mange penge, hvis dine ventiler står forkert.

Vi tilbyder gerne at servicetjekke dine ventiler og få optimeret dit varmeforbrug.

Kontakt til Jysk Blik og VVS

Arbejdskort udarbejdes

Forhandling på plads

Jysk Blik og VVS på opgaven

Kontakt os, vi rådgiver om det bedste varmesystem til netop din bolig.

jyskblikogvvs