Vi skaber dit æstetiske blikfang

Hos Jysk Blik og VVS består vi af professionelle fagfolk, som både er VVS’ere og blikkenslagere.

VVS står for Vand, Varme og Sanitet. Sanitet betyder egentlig ”sundhed” og ”hygiejne”, så her beskæftiger vi os naturligt nok med badeværelser, håndvaske, bidet, toiletter og køkkenvaske og selvfølgelig også bryggerset i huset.

Varme og vand er de øvrige temaer i VVS-faget.

BLIKKENSLAGERFAGET

Blikkenslagerfaget, ja hvad er det så overhovedet?

Netop det med vandet har blikkenslageren til fælles med VVS-installatøren. Primært består blikkenslagerens opgave i at holde vandet ude af bygninger, hvor VVS-installatørens fornemste opgave er, at sørge for rindende vand og det skal helst være både varmt og koldt!

Blikkenslagerfaget er et håndværk i sig selv, der består af sin egen særlige fagligt krævende uddannelse. Bliv klogere på hvad en blikkenslager laver.

VORES OPGAVER

Hos os udfører vores faglærte medarbejdere alle former for blikkenslageropgaver fra de helt små til kæmpestore entrepriser.

Blikkenslageres opgaver er også ofte af designmæssig karakter. Vi har fx skabt en kobberbar til en af Aarhus’ nyere cocktailbarer, ligesom vi er stolte af at have haft entreprisen på den bevaringsværdige Godsbanebygning i Aarhus C.

Vi sætter en ære i at føre denne stolte tradition videre, og derfor tager vi lærlinge ind.

Har du brug for langtidsholdbar inddækning i zink, kobber, bly eller andet metal er det os, der har ekspertisen, håndelaget og den æstetiske forståelse for bygningsværker.

For blikkenslagerarbejdet har ikke blot en vedligeholdelsesmæssig gevinst og praktisk funktion – det kan også være yderst dekorativt.

Man kan næsten tale om en bygnings blikfang.

VI HJÆLPER DIG GENNEM PROCESSEN

Vi hjælper dig gennem hele processen.

Har du brug for en blikkenslager og lyst til at høre mere om, hvad ”halsen på en svane” er, foruden drueknæ og bajonetknæ, og hvordan de ser ud, så kontakt os.

 

JYSK BLIK OG VVS RYKKER HURTIGT UD, VI LEVERER TIL DEN AFTALTE PRIS TIL TIDEN.

jyskblikogvvs