Boligforeninger

Vi klarer alle serviceopgaver i din boligforening, andels- eller ejerforening. Brug os og få en fast og attraktiv serviceaftale og få fordele af vores korte responstider.

Vi består af et dedikeret team, der fast servicerer boligforeninger. Vores personale har erfaring med disse opgaver, hvor vi arbejder i mange forskellige private hjem.

Med en fast serviceaftale hos os, er I i trygge hænder når det kommer til jeres VVS- og varmesystemer.

Hos os sikrer I, at vi sørger for der ikke opstår omkostningskrævende problemer.

 

 

Dette kunne fx være, at beboerne får ekstraregninger pga. dryppende vandhaner eller løbende toiletter. Brug os, hvis I gerne vil undgå det.

SERVICE OG RÅDGIVNING

Har din boligforening installeret grøn energi som varmekilde?

Vores personale er uddannet til at vejlede om energi og optimering af jeres løsninger. Vi tjekker kompressorerne på jeres varmepumper og renser snavssamlerne for at beskytte de følsomme komponenter.

Skal jeres boligblok renoveres, så tager vi gerne totalentreprisen på VVS-opgaver samt badeværelser, køkken og bryggersrenoveringer og ombygninger.

Ring til os og høre mere om vores faste serviceaftaler til boligforeninger, det betaler sig.

KONTAKT OS OG FÅ MERE AT VIDE OM VORES FASTE SERVICEAFTALER TIL BOLIGFORENINGER, DET BETALER SIG. VORES SERVICEAFTALER MED BOLIGFORENINGER GÆLDER 24-7-365. HVIS UHELDET SKULLE VÆRE UDE EFTER KL. 16.00, HAR VI SELVFØLGELIG FASTE OG FAIR TAKSTER.

jyskblikogvvs