Mød medarbejderne

Direktør Kaj Dahl Andersen

Vores direktør Kaj er født og opvokset i Auning, hvor han også har grundlagt sin forretning. Han har VVS-installatør autorisation og er desuden udlært blikkenslager. i 1986 blev Kaj selvstændig, hvor han havde en ansat i Auning Blikkenslagerforretning. I dag er Kaj direktør for to VVS-firmaer og har mere end 40 ansatte. Kaj håndterer vores spjældsager og blikkenslagerarbejde og er også ofte ude og besigtige, før der gives tilbud på en større opgave. Du kan møde Kaj i en portrætartikel lige her.

Dagligleder Kasper Engberg

Under udarbejdelse.

Serviceleder Jonas Jepsen

Jonas Jepsen har været ansat ved Jysk Blik og VVS siden 21-6-2021.

Med mere end 13 års Indsigt og erfaring inden for vvs branchen har han en bred kendskab til vvs faget.

Jonas har de sidste 5 år arbejdet som medarbejderen overmontør.

Bogholder Line Birch

Line har været ansat hos BLIK & VVS – KAJ DAHL ANDERSEN A/S siden oktober 2019. Her har hun haft ansvaret for økonomien og regnskabet. Line har en HD i Regnskab og revision, og har arbejdet 10 år hos en revisor som assistent. Inden Line kom til os her i Auning, var hun ansat som bogholder i en virksomhed i Randers.

Kvalitetsmedarbejder
Jeanett Hulvej

Jeanett har siden 1988 arbejdet som selvstændig bogholder, med flere kunder indenfor VVS branchen, (10 år hos Byens Blik og VVS, og 5 år hos Jysk Blik og VVS)  og derudover har Jeanett arbejdet i 15 år som controller og regnskabschef bl.a i en stor svensk koncern (Ragn-sells).

Jeanett har mange års branchekendskab og vil fremadrettet varetage firmaets kvalitetssikring samt drift og vedligehold.