Renovering og vedligehold

Vi er en oplagt samarbejdspartner for dig, uanset om det gælder ombygning, renovering eller vedligehold af eksisterende VVSinstallationer, vådrum, varmeinstallationer eller andre VVS- og blikkenslagerrelaterede områder.

VORES ERFARING

Vi rummer en masse erfaring med omfattende opgaver i bolig-, andels- og ejerforeninger, der er kommet i renoveringsalderen.

Ejer du en ældre boligmasse, som trænger til lidt kærlighed fra en VVS’er? Er jeres ejerboligs faldstammer ved at falde sammen? Overvejer I at gå over til et nyere varmesystem eller skal alle boligforeningens radiatorer eller enkelte dele af saniteten udskiftes?

I kan også vælge at lade os, de professionelle, til at gennemgå jeres VVS-installationer med henblik på vedligeholdelse, inden det ender ud i en mere bekostelig renovering.

Vi kan hjælpe dig til den bedste planlægning

Vælg os til dine renoveringsprojekter, og du er hermed sikret en veltilrettelagt overordnet planlægning, gode priser, effektivitet og overholdelse af tidsplaner.

Vi går meget op i, at beboerne får så få gener som muligt under renoveringsprocessen.

VI LEVERER EFTER TIDSPLANEN

I kan altid regne med os, og at vi leverer efter tidsplanen, i høj kvalitet og til aftalt pris.

Vores erfaring indebærer renoveringer i almennyttige boliger, handicapboliger med de forskellige regelsæt som er omkring bl.a. adgangsforhold samt bolig- og ejerforeninger.

Kontakt os og få en uforpligtende snak. Vi giver et tilbud på både små og store renoveringsopgaver samt totalentrepriser.

jyskblikogvvs