Profil

AUT. VVS-VIRKSOMHED I VÆKST

I Jysk Blik og VVS tilbyder vi ekspertise inden for alle former for VVS-, blikkenslager- og ventilationsarbejde, og som kunde hos Jysk Blik og VVS kan du vide dig sikker på;

ærligt håndværk – kvalitet til tiden – konkurrencedygtige priser – professionel rådgivning og kundetilfredshed.

Professionelt håndværk af høj kvalitet er omdrejningspunktet for virksomheden, idet respekt for et godt og solidt håndværk er noget af det mest essentielle, når vi udfører et stykke arbejde.

Det er vores filosofi, at tilfredse kunder sikrer virksomhedens fortsatte trivsel og udvikling, hvorfor kunderne er i højsæde hos os. Vi tilstræber altid, at vi gennem vores arbejde leverer den forskel, der gør, at kunden siger: ”Dem vælger jeg også næste gang”, og ”Dem vil jeg fortælle om til mine venner og kollegaer”. Derfor tilstræber vi også altid at levere kvalitet til tiden.

Det er virksomhedens vision at vækste og samtidig sikre den faste og stabile kundekreds. Af disse grunde har vi prismæssigt valgt at lægge os i en meget konkurrencedygtig time- og tilbudspris.

I Jysk Blik og VVS fokuserer vi derudover på at tage fuldt ansvar for hvert enkelt kunde, både de eksisterende og potentielle. Vi garanterer derfor en professionel rådgivning under hele processen i en tæt dialog med dig, så vi sammen finder den bedste løsning.

Dansk VVS garantiordning – kvalitet og sikkerhed

I tilfælde af at VVS-arbejdet ikke bliver udført, indtræder TEKNIQ og sørger for en VVS-garanti, der dækker de fejl og mangler, som ankenævnet giver medhold i.

VVS-GARANTIEN dækker dine udgifter i forbindelse med arbejdet med op til 150.000 kroner inklusiv moms.

Vores arbejdsområder

Vi leverer et solidt og ærligt stykke håndværk inden for alle former for VVS-arbejde fra mindre reparationer, montering af nye løsninger til totalentrepriser samt ventilation- og blikkenslagerarbejde.

Vi servicerer både private – såvel som erhvervskunder primært i Randers, Aarhus og store dele af Østjylland, men vi servicerer naturligvis også gerne kunder uden for Østjylland.

Vores arbejdsområder:

  • Badeværelse
  • Blikkenslagerarbejde
  • Energioptimering
  • Fjernvarme
  • Totalentreprise
  • Ventilation
  • VVS

Autoriseret VVS installatør

Jysk Blik og VVS udfører udelukkende autoriseret VVS-arbejde.
Vi er medlem af Dansk VVS-Garanti – din sikkerhed for, at du får udført et faglig korrekt arbejde med kvalitet for øje.

Vil du vide mere om Jysk Blik og VVS, er du altid velkommen til sende en e-mail på: kontor@jyskblikogvvs.dk. Du er også mere end velkommen til at ringe på telefon 2074 5130.

Kontakt os